Cro Copov seminar je u potpunosti besplatan

Organizator nestrpljivo iščekivanog seminara s Mirkom Filipovićem, Stipe Glavica, otkrio je na Facebooku nove detalje o događaju i samim prijavama. Sve će se održati na kineziološkom fakultetu odnosno DIF-u, a "simboličan iznos" koji se spominjao ranije više ne postoji. Seminar će biti potpuno besplatan, a čak vas čeka i poklon od Cro Copa - majica kakvu često nosi pri ulasku u ring/kavez.

Znači, sve što trebate učiniti je držati fige da vas Stipe sljedeći četvrtak izvuče iz bubnja, a cijeli proces biti će zabilježen na videu.

"Izvlačenje imena sudionika seminara biti će obavljeno sljedeći četvrtak u popodnevnim satima, tj. 20.09. Sve prijave s imenima biti će ubačene u bubanj i nakon toga slijedi izvlačenje koje će biti snimano. Snimka s imenima sretnika biti će objavljena na YouTubeu, kao i na Facebooku. Molio bih sve zainteresirane da mi pošalju svoje prijavu u moj (FB) inbox sa sljedećim podacima : Ime i Prezime, datum i godina rođenja, adresa i borilačka vještina ili sport koji trenirate. Prijave primamo do srijede 19.9.2012. U slučaju bilo kakvih promjena naknadno ćete biti obaviješteni."

Mirko je na svom profilu otkrio što sudionici moraju ponijeti na seminar.

"Potrebno je ponijeti opremu - gumu za zube ,bandaže ,rukavice i štitnike za potkoljenice jer se bez toga ne može raditi. I ne bi bilo fer da se prijavljuju ljudi iz neke zafrkancije i koji tek povremeno treniraju i tako uzmu mjesto nekome koga to stvarno zanima i tko zaista želi nešto naučiti."