Boot Camp instruktor Vedran Bađun : Testirat ćemo volju, snagu i karakter

Vedran Bađun nije samo djelitelj pravde unutar Final Fight Championship ringa. On je bivši hrvatski specijalac, pripadnik hrvatskih rendžerskih postrojbi, uspješni muay thai trener, ljubitelj capoeire - i instruktor na nadolazećem zadarskom Boot Camp drillerskom trileru!

Radi se o avanturi koju od 23. do 26. listopada u Zadru organiziraju Stipe Glavica i sportsko društvo Virtus - u kojoj možete sudjelovati i vi.

Prošli Boot Camp bio je održan u ljetnom terminu, a sada je došla na red jesen.

"Glavna razlika između ova dva termina su klimatski uvjeti. Možda polaznici budu imali sreće i deseti mjesec bude bablje ljeto, u tom slučaju će biti manje-više slično, međutim ako bude hladnije i kišovito e onda voda i vlaga postaju neprijatelji. Koliko je god neophodna za preživjeti, voda na obuci zna biti pravi neprijatelj. Polaznici će morati naučiti kako od nje napraviti saveznika," rekao nam je Vedran.

Otkrio je i što čeka postavu koja je već sada gotovo u potpunosti popunila sva slobodna mjesta za ovaj Boot Camp.

"Sve je spremno za polaznike! Program nije teško osmisliti, svi instruktori su bivši specijalci, jednostavno ćemo nešto iz naših iskustava prenijeti na polaznike, svaki od nas će dati svoj doprinos testiranju njihove volje, snage i karaktera."

Saznali smo i koja će biti njegova uloga na Boot Campu.

"Kao i zadnji put, imamo zločestog, dobrog i neutralnog instruktora u kampu. Avi neutralni, Toby je taj dobri, a ja sam zločesti. Međutim svi smo sve, polaznici će biti izmanipulirani, pomislit će, 'uhhh sad je sat od Tobyja malko ćemo se odmoriti' što ne mora biti slučaj, jer Toby može okrenuti film i postati jako zločest. Tako i kod Avija i mene. Međutim ja ću biti zadužen za psihofizički dril, taj sam koji budi usred noći, onaj koji maltretira i gura do granica, onaj koji izvlači ratnika koji čuči u svima. Sa zadovoljstvom ću im dati znanja kako postati nevidljiv, kako se goloruk obraniti, kako se pogledati u ogledalo i reći sebi : 'Ti možeš sve!' Prije svega ću biti pošten al opak i polaznici će me poštivat, voljet i mrzit u isto vrijeme."

Jeste li spremni prigrliti izazov?